építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

PÁLYAKEZDŐ ÉPÍTÉSZ

A CÉH kreatív építész csoportja (közel 10fő) „utolsó éves” egyetemista, vagy frissen végzett építőművészt, építészt [BME, NYME, MOME, PTE] keres teljes munkaidőben, azonnali kezdéssel. Várjuk jelentkezésed, ha -        utolsó éves egyetemista (/ frissen végzett) építész, építőművész vagy;-        van kedved egy kreatív, jókedvű csapat tagja lenni;-        szeretsz együtt csapatban gondolkodni;-        nyitott vagy az új megoldásokra;-        együttműködőképességedet egy 200fős tervező cégen belül is szeretnéd kamatoztatni;-        egy közösség tagja és nem csak egy munkavállaló szeretnél lenni.

Cégünk:

 

Az 1989-ben alapított CÉH zRt. mára Magyarország egyik vezető mérnökirodája közel 200 fővel, amely magasépítés és hídépítés területén is teljeskörű mérnöki szolgáltatást (tervezés, projektmenedzsment és szakértés) nyújt. Cégünk élvonalbeli technológiákkal, eszközökkel és szoftverekkel dolgozik, szakmaiság területén pedig az elégséges minimum helyett az elérhető maximumra törekszik.

Cégünk érték-rend alapú cégfilozófia képviselője. Mérnöki munkánkkal értéket, rendet, értékrendet viszünk a világba. „Érték” fogalma alatt értjük mindazt az emberi értéken alapuló minőségi gondolatot, alkotást, létesítményt, mely képességeink által jön létre. A „rend” számunkra a módszer, mellyel a folyamatokat rendszerbe állítjuk. Az „értékrend” pedig emberközpontú erkölcsi-etikai elveinket jelenti, melyek meghatározzák magatartásunkat a közösségben, a társadalomban és a piaci területeinken.

 

Cégünk munkavállalóinak az alábbiakat kínálja:

 

A CÉH iránt elkötelezett munkatársaknak szakmai előrejutást, barátságos környezetet, kiváló munkakörülményeket és családias közösségi életet biztosítunk. Támogatjuk munkatársaink egyéni, szakmai ambícióit, az előrelépés alapja a szakmai tudás és a belső motiváltság. Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos és sokrétű továbbképzésére.

 

Feladatok:

 • szerkesztői és kisebb tervezési feladatok
 • irányító építész felügyelete alatt elvégzett tervezési feladatok
 • komplex, sok szakmás, sajátos funkciókat befogadó épületek tervezése (közlekedési épületek, egészségügyi épületek) és városfejlesztéshez kapcsolódó projektek

Elvárások:

 • építészmérnök vagy építőművész végzettség [BME, NYME, MOME, PTE]
 • építész tervező szoftverek ismerete (MS Office, ArchiCAD, Photoshop, a Lumion)
 • minimum középszintű angol – aktív nyelvtudás
 • csapatmunkában való részvétel és beilleszkedési képesség

 

Előnyt jelent:

 • MA építész végzettség
 • minél több CAD- program ismeret (pl. Revit)
 • Archicad 3D szoftverhasználat
 • BIM rendszer alkalmazás
 • látványtervezői gyakorlat
 • más idegennyelv ismerete

 

 

Üzenet a Kreatív Irodáról: kis csapatunk sokféle tervezési feladatban vesz részt(jelenleg is több projekten dolgozunk az egészségügytől az infrastruktúráig). Emellett szeretjük a kreatív kihívásokat, a tervpályázatokat és nagy hangsúlyt fektetünk a közös programokra (szülinapok, csapatépítés). Nagyon összetartó és összeszokott csapat vagyunk – akik nyitottak az új ismeretek, emberek felé. Ha szereted a családias hangulatot (és a sütit), nagy szeretettel várunk!

 

Munkavégzés helye:

Budapest, XI. kerület, Dió utca 3-5.

 

Jelentkezés módja:

A jelentkező önéletrajzát és portfólióját a karrier@ceh.hu emailre várjuk, a levél tárgyában a pozíció pontos megjelölésével.